SIRI PENDEDAHAN DAJJAL – BAHAGIAN 9 : KENALI HASHEMFILMS


Abdullah Hashem - Pengasas HASHEMFILMS

Apakah Hashemfilms? Dan siapakah Abdullah Hashem? Dalam siri ini kita akan diperkenalkan dengan seseorang yang dedikasi dan komitat dalam menjalankan kajian dan penyiasatan berkaitan DAJJAL dan FREEMASON. Abdullah Hashem merupakan seorang lagenda youtube yang membuat sebuah siri yang mengkagumkan di youtube. Hasil kerjanya merupakan antara siri yang paling benar faktanya dan mampu mengubah kehidupan dan persepsi seseorang di internet. Bagi penonton yang telah mengikuti segala hasil kerjanya akan tahu apa sebenarnya yang saya perkatakan tentangnya. Untuk mereka yang pertama kali mendengarnya, di sini saya berikan seba ringkas mengenai HASHEMFILMS.

Namanya ABDULLAH HASHEM, seorang pengarah filem. Beliau seorang yang komitat dalam memburu dan mendedahkan SISTEM DAJJAL bersama beberapa rakan seperjuangan di seluruh Amerika Syarikat. Mereka mengumpul RAHSIA daripada orang-orang tertentu dan menemui penemuan-penemuan yang memeranjatkan tentang DUNIA KEHIDUPAN golongan elit dan yang ghaib. Mereka telah menyelinap masuk ke dalam DUNIA HOLLYWOOD dan NEW YORK untuk mendedahkan sistem manipulasi dan magik yang dipanggil TV.

Klip video ini akan menceritakan peranan Hashemfilms dan rakan-rakan seperjuangannya dalam memperjuangkan kebebasan minda dan memerdekakan jiwa di kalangan manusia seluruh dunia. Di akhir klip ini, Abdullah Hashem menyeru kepada semua yang menonton hasil kerjanya agar memuat-turun dan menyebarkan MESEJ ini kepada masyarakat sekeliling kita. Insya’allah…

Vodpod videos no longer available.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s