BAGAIMANA MEMBUNUH BIN LADEN MENGGUNAKAN PHOTOSHOP


Tim Osman @ Osama Bin Laden

Dunia gempar dengan Operasi Komando AS yang membawa kepada terbunuhnya ketua pengganas terkenal Osama Bin Laden. Sumber kajian The Truth Movement of 9/11 melaporkan, nama Osama Laden tidak pernah wujud. Dia sebenarnya adalah seorang ejen CIA yang bernama Tim Osman. (The Laissez Faire City Times, Vol 5, No 46, November 12, 2001) Al-Qaeda juga tidak pernah wujud kerana wartawan British pernah mendedahkan bahawa rakyat Afghans sebelum ini tidak pernah mendengar nama Osama Laden @ al-Qaeda. Kedua-duanya adalah dongeng Amerika (Pax Americana) untuk menjayakan konspirasi 9/11 untuk menjadikan Islam sebagai sasaran. Yang wujud hanyalah Taliban sahaja! Al-Jazeera-lah punca kita semua mempercayai bahawa al-Qaeda dan Osama itu benar-benar wujud.

Al-Jazeera telah disahkan mempunyai hubungan sulit dengan kerajaan Amerika demi menjayakan propaganda perang anti-pengganas. Berita tentang kematian kononnya mayat Osama Laden hari ini hanyalah sandiwara AS dalam menjayakan misi berangkai (Britannica-Americana-Judaica), yang sebenarnya, kematian tersebut sebagai simbolik yang menandakan telah berakhirnya (telah berjaya) konspirasi 9/11 selepas dijayakan 10 tahun lalu dan AS sudah boleh menutup buku konspirasi tersebut kepada dunia. Apa yang berlaku hanyalah pembunuhan karektor Osama Bin Laden dan bukan jasadnya sebagai tanda tamatnya misi ‘memerangi pengganas’ dalam dunia Islam dan babak baru akan berlaku sedikit masa lagi.

 

Mana mungkin gambar Osama boleh didapati sama mimik mukanya sebelum dibunuh. Hairan bin ajaib

Saksikanlah klip video yang membuktikan pembohongan yang direkayaksa oleh AS dan sekutunya untuk membunuh karektor Osama Bin Laden hanya bermodalkan perisian “SOFTWARE PHOTOSHOP” sahaja. Jika benar Osama telah dibunuh kenapa AS tergesa-gesa mengkebumikannya di Laut Arab tanpa dibuat “post mortem”. Alasan yang tidak munasabah diberikan oleh AS dan sekutunya bahawa jika ia dikebumikan di mana-mana negara, ia akan dijadikan tempat pemujaan dan diagungkan sebagai syahid. Ini akan menyemarakkan lagi semangat JIHAD

 

Vodpod videos no longer available.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s